Gert Late Night op VIER – late night lachen

Gert Late Night Evanna Astrid Coppens Astrid Bryan Astrid Nuyens Luc Haekens gert verhulst boot regi james cook
(foto: gva.be)

 

 

 

 

 

 

Het tweede seizoen van Gert Late Night is begonnen. De eerste week hielden Gert en James halt in Cadzand, de thuishaven van Sergio Herman, maar sinds week 2 met gasten Regi, Astrid Coppens en Luc Haekens ligt de Evanna weer op haar vertrouwde plek aan het MAS in Antwerpen.

Ik vond seizoen 1 al heel tof, maar nu lijkt de productie nog een versnelling hoger en beter te schakelen. Kort op de bal met de actualiteit, snedige humor en uiteraard leuke gasten. Vorig seizoen vertelde Gert in een interview in De Zondag dat hij enkel gasten uitnodigt van wie hij verwacht dat hij een leuke tijd met hen kan doorbrengen, “Ik heb mezelf niet gepijnigd door BV’s uit te nodigen in wie ik geen interesse heb”. Totaal terecht en toevallig kan ik alle gasten die de revue al passeerden ook goed verdragen. Ondanks het late uitzenduur was ik afgelopen week weer moeilijk van het scherm weg te slaan. En leve de digicorder!

Gert Verhulst bewonder ik om zijn zakelijke intelligentie terwijl hij nog steeds hard werkt en met zijn twee voeten op de grond staat. Van Regi was ik al fan toe het nog compleet ‘fout’ was om naar Milk Inc te luisteren. Ik zag hem bezig met Anneke op het strand van Knokke toen ze nog Milk Incorporated heetten, en ging enkele keren naar het Sportpaleis. De man staat toch maar mooi op Tomorrowland en heeft een dikke hit te pakken in Duitsland. Astrid is ook zo’n figuur die vaak over de tongen ging op social media, maar ik vond haar altijd al een mooie, lieve, en stijlvolle vrouw die toevallig het geluk heeft onder de palmbomen van LA te wonen. Ook in Gert Late Night toonde ze dat ze een toffe madam is. Luc Haekens is voor zijn nieuwe programma ‘De Gouden Gids’ mijn grote baas Alain Bernard aan het volgen, en James Cooke is gewoon een zot geval, wat een heerlijk grappige man!

Gert Late Night is vooral zo ontspannend door de humor. Aan de hand van de actualiteit bepalen ze de activiteiten van de dag. Astrid heeft ooit één nachtje ‘in jail’ doorgebracht wegens iets te veel promille in het bloed. Conclusie: we zullen háár dat nieuwe alcoholslot eens laten testen! Mag ze nog drinken na één Mon Chéri? Na een Jupiler? Na twee Jupilers? En we doen er nog een gin tonic bovenop! Grappige beelden.

Of bij het ontbijt op dinsdag, beter bekend als ‘boekskesdag‘. Regi is dolblij omdat hij een pagina vult in Het Laatste Nieuws, Luc wordt vermeld in Het Nieuwsblad en James toont trots zijn interview in Dag Allemaal. James vraagt dus al plagend aan Gert “En jij Gert, waar sta jij?” – Nadenkende stilte – “Goh…, ik denk op de lijst van de 100 rijkste Belgen?” Gevolgd door een overdonderend lachsalvo. My kind of humor 🙂

PS: Gert, draag je eigenlijk je Sizable tijdens de opnames?

Gert Late Night – van maandag tot donderdag op VIER om 22u15. Compilatie op zondag.

Je kan alle afleveringen opnieuw bekijken via https://www.vier.be/gert-late-night

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s