Happy Skin Kafé, ook als je geen beauty-queen bent

happy skin kafé interieur mos handlettering

Ik ben geen beautyqueen, verre van zelfs. Een goeie dagcrème, Touche Éclat van Yves Saint Laurent,  een fond de teint, een blush en een mascara zijn de enige spullen die in mijn make-uptasje zitten, en al jarenlang dezelfde. Ook mijn parfum is al jarenlang hetzelfde.

happy skin kafé circus spiegel koperen luchters lusters

Toen bleek dat in Alsemberg het Happy Skin Kafé openging, was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Happy Skin Kafé by Hélène V. is een gloednieuw concept. Je kan er een goeie koffie drinken, een lichte lunch en taartjes eten, maar je evengoed onder handen laten nemen door een professionele schoonheidsspecialiste. Alles draait er rond een ‘gezonde’ huid. En die verzorg je niet alleen vanbuiten, maar ook en voor een groot deel van binnenuit. Geen vette happen in de toog, maar frisse lunches, streng geselecteerde taarten en sapjes zonder toegevoegde suikers, naast Chalo-thee en professioneel gezette koffie.

Happy Skin Kafé lemonade limonade kleurtjes healthy beauty skincare muffinsHappy Skin Kafé muffins Brownies chocolade chodolat mos

De gelaatsbehandelingen zijn op afspraak, maar ik kon proeven van enkele andere behandelingen.

1) ‘But first, let us take a Visia’ 

happy skin kafé skin analysis huidanalyse      Happy Skin Kafé skin analysis huidanalyse visia

Het Visia-toestel trekt 3 foto’s van je gezicht, waarna de computer je huid analyseert tot in de diepte. Je hebt het misschien vorig jaar wel gezien in het programma ‘Perfect’ op VIJF, wanneer Karen Damen hard schrok toen ze haar gezicht op het scherm zag in zwart-wit, alle pigmentvlekken inclusief. Bij mij bleek dat eigenlijk nog goed mee te vallen, ik scoorde goeie punten, jeej! Op reis smeren met factor 50 was een goeie keuze geweest. Het coolste vond ik dat de machine ziet welke pigmentvlekken nu nog niet zichtbaar zijn maar wel onderhuids klaar zitten om binnen enkele jaren naar boven te komen. Als ik mijn huid de komende jaren goed of beter verzorg, kan ik ze misschien nog tegenhouden, dus dat ga ik zeker proberen.

2) ‘Lost your eyebrows? Find them here!’ – Brow Wax & Tweeze

happy skin kafé interior interieur wenkbrauwen eye brows

Mijn wenkbrauwen hadden een update nodig. Ciska plaatste me in de comfortabele hippe stoel en legde me professioneel uit hoe je wenkbrauwen er eigenlijk zouden moeten uitzien. Voor het eerst liet ik iemand met wax aan mijn gezicht komen (ik wou voordien enkel met pincet om vierkante monsters te vermijden), en het resultaat is echt goed. Ook het bijkleuren met poeder geeft een frisse touch, zeer geslaagd!

3) Make-up

Happy Skin Kafé alsemberg make-up brushes borstels

Ik kreeg een make-up-over (?) van mijn naamgenote Severine. Happy Skin Kafé gebruikt de minerale make-up van het merk jane iredale. Tot voor enkele maanden kende ik dit merk zelfs nog niet, maar het wordt ook in de tv-wereld gebruikt door zijn natuurlijke ingrediënten en hoogstaande kwaliteit. De make-up maakt je niet alleen mooi, maar verzorgt en beschermt je huid ook, in tegenstelling tot andere merken.

Voor en na !

voor en na Happy Skin Kafé make-up

Ik had nood aan een nieuw geurtje en koos voor ‘Off to Ibiza’ van Brécourt. Ook kocht ik de ‘lipdrink’ van jane iredale, om mijn droge lippen terug tot leven te brengen. De Skin Vit A+ huidsupplementen liet ik voorlopig aan me voorbijgaan, maar als die lipdrink blijkt te werken, ga ik misschien toch ook de huidversterkende voedingssuplementen aanschaffen.

Mijn bezoek aan Happy Skin Kafé was een schot in de roos. Er hangt een ongedwongen, prettige sfeer, en alles wordt op en top professioneel aangepakt, van de barista-cursussen van de medewerkers tot de prachtige inrichting van het gebouw. Ciska en haar team hebben oog voor detail! (Ga maar eens naar de wc)

Happy Skin Kafé logo pink

Happy Skin Kafé by Hélène V. – Zoniënwoudlaan 1 – Alsemberg (Beersel bij Brussel)

Liefs,

SVRine

X X X

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s